De Windvangers gebruikt cookies op haar website om het gebruiksgemak te verbeteren, het gebruik van de website te kunnen analyseren en een social media (Facebook) venster te kunnen tonen. Meer informatie kun je vinden in onze Privacy Veklaring via de button hieronder. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op de button 'Akkoord' te klikken toestemming voor het gebruik van cookies.

Voorstellen nieuw lid: Roelof Stapel

 

Hallo Windvangers,

Ik wil mij even voorstellen. Mijn naam is Roelof Stapel, geboren op 1-9-1961 in Veeningen, een klein dorpje in Drenthe.

In 1985 mijn vriendin Anita gevolgd naar Lelystad, getrouwd en hebben samen 3 kinderen gekregen, 2 meiden en 1 jongen, allemaal niet meer thuiswonend.

Ik werk bij Lely in Maassluis, op de afdeling productontwikkeling. Lely is een van de eerste melkrobotbouwers, misschien jullie wel bekend.

Wilde altijd al motorrijden maar mijn ouders (vooral mijn moeder) waren er geen voorstanders van. Maar het was nooit uit mijn hoofd, en ik sprak er regelmatig over met Anita dat motorrijden mij leuk zou lijken. Op een dag in 2003 zei mijn vrouw dat ik mij moest melden bij “Kemp autorijschool”. Ze had een proefles voor mij geregeld. Nou dat was het begin van mijn motorrijden, heb mijn rijbewijs in 3 dagen gehaald en rijd nu al weer jaren met plezier.

De reden dat ik lid ben geworden is dat ik vaak alleen op pad was, en niet iemand had in Lelystad om eens een dagje mee te gaan rijden. Ben wel enkele keren met vrienden uit mijn geboortedorp naar het buitenland geweest, voor een paar mooie ritten.

Mijn eerste tocht met de Windvangers was de tocht door Drenthe en Overijssel en is mij erg goed bevallen. En heb mij nu dus aangemeld als lid van de tourclub omdat ik graag wat meer wil gaan rijden en dat lijkt mij gezelliger met een groep mensen.

We zullen vast nog wel nader kennismaken in de vele rustpauzes tijdens de toertochten, of bij het clubgebouw.

Roelof Stapel,

juli 2020.

IMG 20200628 WA0013