De Windvangers gebruikt cookies op haar website om het gebruiksgemak te verbeteren, het gebruik van de website te kunnen analyseren en een social media (Facebook) venster te kunnen tonen. Meer informatie kun je vinden in onze Privacy Veklaring via de button hieronder. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op de button 'Akkoord' te klikken toestemming voor het gebruik van cookies.

Voorstellen nieuw lid: Arnold Bel

 

Even voorstellen

Ik ben geboren en getogen in de Zuidelijke IJsselmeer Polder (ZIJP) wat later gemeente Lelystad is geworden. Mijn ouders kwamen naar de polder in 1967. En in januari 1968 ben ik geboren op de Pampus 9 in de ZIJP (Lelystad). En ze hebben me de naam Arnold Bel gegeven.

Ik woon nog steeds in Lelystad samen met mijn echtgenote en 2 dochters, waarvan een in Leeuwarden studeert/feest viert.

Ben vanaf 1990 in het bezit van het motorrijbewijs en sindsdien heeft er altijd een motor in de schuur gestaan. Nu hebben we een BMW R1200 GSA en BMW R 750/6 uit 1976. Op de motor al op meerdere plekken geweest. Noordkaap, Pyreneeën, Alpen, Ardennen, Eiffel, Polen, Auschwitz, Berlijn en Schotland. Van een stukje onverhard/off-road ben ik ook niet vies.

​​​Verder kun je me ook op het water vinden, ik ben actief bij de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) en zeilen is een van mijn hobby’s.

Ik ben werkzaam in Lelystad, en wel bij de Regionale Ambulance Voorziening Flevoland GGD, daar vervul ik de functie van chauffeur op de ambulance. Doordat dit een 24/7 organisatie is zal ik niet alle weekenden dat er gereden wordt aanwezig kunnen zijn, hierdoor kan ik wel eens door de weeks een dagje sturen. Elk voordeel heeft zijn nadeel.

Tot gauw op de motor.

Arnold Bel,

maart 2020.

Carel Bel