De Windvangers gebruikt cookies op haar website om het gebruiksgemak te verbeteren, het gebruik van de website te kunnen analyseren en een social media (Facebook) venster te kunnen tonen. Meer informatie kun je vinden in onze Privacy Veklaring via de button hieronder. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op de button 'Akkoord' te klikken toestemming voor het gebruik van cookies.

Voorstellen nieuw lid: Ruud Stempher

 

”Eindelijk” kan ik mij dan ook even voorstellen.

Mijn naam is Ruud Stempher en ik ben geboren op 4 februari 1959 te Amsterdam. Ben getrouwd met Dory en samen hebben wij 2 dochters, 2 schoonzoons en 5 kleinkinderen. Zal de honden, katten, poes en overige maar niet benoemen……

Mijn hobby motorrijden doe ik nu ongeveer een jaartje of 10. Helaas wel met een tussenstop van 4 jaar i.v.m. het verkrijgen van 2 nieuwe heupen.

Dit is ontstaan door mijn zware beroep als boomchirurg en hovenier. Dit werk, hovenier, beoefen ik nog steeds en ook wat licht boomwerk en daarnaast runnen wij ook een plantencentrum op de Groene Velden te Lelystad.

Tussen al deze drukke werkzaamheden door probeer ik mij dus even te ontspannen tijdens het motorrijden. Doordat ik soms ook wel alleen moest rijden, heeft Dory gezegd: ga eens langs bij de Windvangers en kijk of je het leuk vindt om met hen samen te toeren tijdens de zondagritten.

Heb nu paar ritten mee mogen rijden en ja het bevalt mij zeer goed bij deze gezellig club met enthousiaste motorrijders.

Ik hoop nog vele jaartjes te mogen genieten bij MTC de Windvangers.

Ruud Stempher,

oktober 2018.

Ruud met Magnolia Grandiflora