De Windvangers gebruikt cookies op haar website om het gebruiksgemak te verbeteren, het gebruik van de website te kunnen analyseren en een social media (Facebook) venster te kunnen tonen. Meer informatie kun je vinden in onze Privacy Veklaring via de button hieronder. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op de button 'Akkoord' te klikken toestemming voor het gebruik van cookies.

Voorstellen nieuw lid: Carla Winter

 

Mijn naam is Carla Winter, ik ben 55 jaar en woon in Lelystad. Ik ben getrouwd, heb 3 kinderen waarvan er nog 1 thuis woont.

Ik heb altijd al motor willen rijden, maar het was er nooit van gekomen. Toen mijn oudste zoon er 3 jaar geleden mee begon, ben ik door hem aangestoken en was het nu of nooit. Maart 2015 heb ik mijn motorrijbewijs gehaald. Daarna moest er natuurlijk ook een motor komen en dus heb ik een 2e hands motor gekocht, een Honda CBF 600AS.

Omdat het “alleen” motorrijden er vaak niet van kwam en ik per 1 augustus niet meer om het weekend werk, heb ik mij door Jola en Wim laten overhalen eens mee te gaan met een zondagse toerrit. Dit is mij zeer goed bevallen en daarom heb ik me als lid bij de club aangemeld.

Nog wat meer gegevens over mij:

Ik werk als ziekenverzorgende bij een thuiszorg instelling in Lelystad. Mijn hobby’s zijn naast motorrijden, volleyballen, skiën, vakantie vieren, lezen en tv kijken.

 

Carla Winter,

september 2018.

Carla