De Windvangers gebruikt cookies op haar website om het gebruiksgemak te verbeteren, het gebruik van de website te kunnen analyseren en een social media (Facebook) venster te kunnen tonen. Meer informatie kun je vinden in onze Privacy Veklaring via de button hieronder. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op de button 'Akkoord' te klikken toestemming voor het gebruik van cookies.

Voorstellen nieuwe vriend: Theo van Egmond

 

Beste leden van de Windvangers,

Mijn naam is Theo van Egmond en ben getrouwd met Gea en heb 2 kinderen, een jongen en een meid. Zij zijn al de deur uit en beide getrouwd.

Ik woon al meer dan 50 jaar in het dorp Swifterbant. Ben geboren op 31 augustus 1956 te Amsterdam, dus kan je wel uitrekenen hoe “jong” ik ben.

Ik ben werkzaam als inkoper, project engineer op het industrieterrein waar ook het clubhuis is gevestigd.

Door Jos Lammertink (ex collega) en Sander Kosta (collega) ben ik gevraagd om een rit mee te maken bij de Windvangers. Dit was de rit Randje Twente. Ik ben zeker geen kilometer vreter, maar voor een mooie rit ben ik wel voor in.

Mijn hobby’s zijn sporten, klussen, tuinieren, fotografie en motorrijden. Ook het opknappen van oude motoren vind ik leuk, zo heb ik een Honda CBR 1000 en een Suzuki GS500 opgeknapt, een tijdje op gereden en weer verkocht.

Het is alweer 18 jaar geleden dat ik mijn motorrijbewijs heb behaald, zeg maar in mijn midlife crisis tijd! Ik ben begonnen op een VN750 Vulcan en rij nu al enige jaren een zogenaamde naked bike: een Yamaha XJR 1300, die mij prima bevalt.

Ik rij niet zo graag in mijn eentje, zodoende wil ik zo nu en dan eens een rit meemaken met jullie!

Met een vriendelijke motorgroet,

Theo van Egmond,

september 2018.

 

Introductie windvangers september 2018