De Windvangers gebruikt cookies op haar website om het gebruiksgemak te verbeteren, het gebruik van de website te kunnen analyseren en een social media (Facebook) venster te kunnen tonen. Meer informatie kun je vinden in onze Privacy Veklaring via de button hieronder. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op de button 'Akkoord' te klikken toestemming voor het gebruik van cookies.

Voorstellen nieuwe vriend: Jannien Elling

 

Hoi! Hoi

Lange tijd geleden ben ik lid geweest van de Windvangers, als ‘duo’, maar ook in die tijd m’n motorrijbewijs gehaald en zelfs nog een korte tijd m’n eigen motor gehad: een Kawasaki KLE 500 Maar het zelf motorrijden bleek niet echt mijn ding.

 

Kawa KLE Motor

 

Ik werk als subsidieadviseur bij de provincie Flevoland: leuke baan, leuke en lieve collega’s en lekker dichtbij. Daarnaast ben ik het ‘vaste personeel van’ Molly en Brody. Hier in hun zwervershol in Swifterbant (2004).

 

Molly & Brody

 

In m’n vrije tijd hou ik me bezig met keramiek/kleien, bewegen en ik hou van lekker eten en gezelligheid!

 

Keramiek

 

Ik ben geboren en getogen in Oost-Groningen en als ik moe ben dan kun je dat nog horen. Sinds 1980 woon ik in Lelystad, ik ben gehecht aan de stad en de vrienden die ik in de loop van de jaren gemaakt heb. Een aantal van mijn vrienden is nog steeds actief motorrijder en Windvanger en omdat we zo heel af en toe eens langswippen aan de Nikkelstraat ben ik sinds kort samen met André ‘vrienden van’ de Windvangers geworden.

 

Tot ziens, Jannien

juli 2018

 

Jannien