De Windvangers gebruikt cookies op haar website om het gebruiksgemak te verbeteren, het gebruik van de website te kunnen analyseren en een social media (Facebook) venster te kunnen tonen. Meer informatie kun je vinden in onze Privacy Veklaring via de button hieronder. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op de button 'Akkoord' te klikken toestemming voor het gebruik van cookies.

Voorstellen nieuw lid: Jannette Hoefakker

 

Hallo allemaal,

Mijn naam is Jannette Hoefakker. Ik ben 56 jaar en geboren in Arnhem op 18 december 1961. Ben in 2009 gescheiden en heb 3 kinderen en 2 kleinkinderen, en ik ben ook oma voor de kleinkinderen van Marchienus, dat zijn er twee en volgende week 3 kleinkinderen, geweldig.

Ik werk bij zorggroep Apeldoorn als chauffeur op een rolstoelbus, dit werk vind ik helemaal leuk, en doe dit met veel liefde en plezier.

In 2010 leerde ik Marchienus kennen op een dansavond in Klarenbeek, vanaf die dag zijn wij samen. Vanaf toen ben ik af en toe meegegaan achter op de motor, de Goldwing. Ook ging ik af en toe mee naar het clubhuis.

Tot voor twee jaar terug was mijn grootste hobby country line dance op wedstrijdniveau. Helaas ben ik daarmee gestopt, omdat degene met wie ik oefende ermee stopte. Heb een keer de Benelux kampioenschappen gewonnen, en verder heb ik vele prijzen weten te behalen.

Haken breien en knutselen is ook een grote hobby van mij, vind het leuk om van alles en nog wat te maken.

Sinds 1 september 2017 woon ik samen met Marchienus Sol in Emmeloord, waar hij een huis voor ons samen heeft gekocht. Ik hoop dat we daar nog heel wat jaren samen in goede gezondheid en veel liefde mogen wonen. Ik werk nog wel steeds 2 dagen in de week in Apeldoorn op de bus, en doe het klein onderhoud.

Hoop dat wij samen nog heel wat ritten mogen meerijden met de Windvangers.

Jannette Hoefakker,

mei 2018

 

Foto Jannette NIEUW