Vrijdag 26 april tot maandag 29 april 2024 - Koningsweekend

 

Door: Wim & Jola

 

Wij willen wederom het Koningsweekend organiseren, maar dan als verrassingstrip. Als je mee gaat dan weet je niet waar je naar toe gaat. De routes krijg je dan ook pas als je op de eindlocatie bent aangekomen. Dus we rijden hier samen weg en aan het einde van de dag ben je op de bestemming. Je hoeft ons alleen maar te volgen! Hoe leuk is dat!

Wat we al wel kunnen verklappen is dat die bestemming een plek is waar zeer waarschijnlijk nog niemand van jullie is geweest. Ook de overnachtingen zijn anders dan anders. Verwacht geen gebruikelijk motorhotel, geen luxe 4 sterrenhotel en ook geen camping of glamping. Uiteraard heb je een eigen kamer met een bed en een dak boven je hoofd. En natuurlijk kun jij je douchen want we gaan niet naar de Himalaya’s ofzo. Het is een beetje eenvoudig, maar echt wel anders dan anders.

Uiteraard zorgen we voor de routes en ook alle randzaken zijn in principe al besproken en deels vastgelegd. We verzamelen op 26 april om ca. 08.00 uur bij het clubhuis en komen de 29e eind van de middag weer terug. Verder wordt het één grote verrassing!

Als je mee wilt gaan op dit bijzondere Koningsweekend geef je dan zo snel mogelijk op zodat wij de kamers definitief kunnen vastleggen. Op = op!

Voor wie mee gaat is er keus uit de volgende kamers:

Kamer A = 2 persoons (€ 85/kamer/nacht)

Kamer B = 2 persoons, maar te boeken voor 1 persoon (€ 78/kamer/nacht)

Desgewenst zijn er ook 4 persoons kamers, maar dat is voor de meesten van jullie waarschijnlijk geen optie. Maar als je dat toch gezellig vindt dan vermeld je dat maar.

De genoemde prijzen zijn inclusief ontbijt! De diners moeten nog worden uitgewerkt, maar een en ander is ook afhankelijk van het aantal deelnemers. De kosten hiervoor kunnen we nu nog niet benoemen.

Als jij je laat verrassen, geef je dan zo spoedig mogelijk op en ga met ons mee op dit bijzondere Koningsweekend!!

 

2024 04 26 Koningsweekend.