De Windvangers gebruikt cookies op haar website om het gebruiksgemak te verbeteren, het gebruik van de website te kunnen analyseren en een social media (Facebook) venster te kunnen tonen. Meer informatie kun je vinden in onze Privacy Veklaring via de button hieronder. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op de button 'Akkoord' te klikken toestemming voor het gebruik van cookies.

Zondag 18 juli 2021 - Korte Toerrit Gelderland (Veluwe) met barbecue

 

Wout

 

Met deze toerrit over de Veluwe zul je aangenaam verrast worden. Bij Elburg verlaten we snel de Flevopolder om direct de bochtige (bos)weggetjes van de Veluwe op te zoeken.

Langs Nunspeet toerend over de eindeloze heidevelden rijden we naar Vaassen voor onze koffie met gebakstop in Restaurant ’t Koetshuis, direct gelegen naast Kasteel ’t Cannenburgh voor een leuk fotomomentje.

Na de koffiestop vervolgen we onze weg door de prachtige bospercelen richting Posbank - de beroemde heuvel in Nationaal Park De Veluwezoom - waar we ook nog wat haarspeldbochten meepakken.

Door Arnhem rijden we verder richting Ede waar ons pannenkoekenrestaurant De Langenberg gelegen is voor een heerlijke lunch.

Na deze heerlijke maaltijd toeren we verder en rijden we veelal door pittoreske dorpjes die typerend zijn voor dit gebied om uiteindelijk via Harderwijk de Polder weer in te rijden richting ons clubhuis.

Aansluitend na de toerrit is er weer de jaarlijkse barbecue die op ons wacht….

Het vertrek is om 9.00 uur vanaf het clubhuis en om 8.30 uur staat de koffie klaar.

 

2021 07 18 Veluwe