De Windvangers gebruikt cookies op haar website om het gebruiksgemak te verbeteren, het gebruik van de website te kunnen analyseren en een social media (Facebook) venster te kunnen tonen. Meer informatie kun je vinden in onze Privacy Veklaring via de button hieronder. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op de button 'Akkoord' te klikken toestemming voor het gebruik van cookies.

Vrijdag 2 t/m maandag 5 oktober - Hotelweekend (4 dagen) Duitsland

 

Wim V.

 

Dit weekend gaan we ons basiskamp opslaan bij Jan en Hilly in Hotel Daytona te Dasburg. Dasburg ligt bijna op de Luxemburgse grens in het prachtige Ourdal in het Duits-Luxemburgs natuurpark Südeifel. Jan en Hilly kennen we nog van het Koningsweekend 2017 toen we hier ook een weekend heerlijk zijn verwend met lekker eten en heerlijke biertjes etc.

Dit mooie landschap leent zich uitstekend voor de meest schitterende motortoertochten met uitvalswegen naar de buurlanden België en Luxemburg.

Zoals de planning nu is gaan we één dag een honderdduizendbochtenroute rijden in Luxemburg en we gaan één dag toeren in de Südeifel. Maar dit zijn nog voorlopige ontwerpen. In de loop van dit jaar kan dit nog worden aangepast als gevolg van een voortschrijdend inzicht.

Maar het belooft in ieder geval weer een super mooi motorweekend te worden van 2 tot en met 5 oktober.

2020 10 02 Hotelweekend