De Windvangers gebruikt cookies op haar website om het gebruiksgemak te verbeteren, het gebruik van de website te kunnen analyseren en een social media (Facebook) venster te kunnen tonen. Meer informatie kun je vinden in onze Privacy Veklaring via de button hieronder. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op de button 'Akkoord' te klikken toestemming voor het gebruik van cookies.

Vrijdag 7 t/m maandag 10 augustus - Kampeerweekend Eifel Duitsland

 

Rob en Annemarie

 

Voor het weekend van 7 t/m 10 augustus is een hele mooie camping in Duitsland gevonden, camping Drie Spatzen.

Dit is een kleine gezellige camping waar we een eigen veldje hebben. Echter door de Corona crisis is er een en ander veranderd.

Nog even de highlights:

De aanpassingen vanwege Corona:

  1. voor de Windvangers is een veld op een heuvel besproken. De motoren mogen niet omhoog. Bagage kan met behulp van een terreinwagen van de camping omhoog worden gebracht;
  2. alle sanitair is open;
  3. avondmaaltijden kunnen op de camping worden genuttigd met inachtneming van de 1,5 meter afstand. Op het veld zal de camping een aantal biertafels plaatsen waarbij per biertafel 2 huishoudens kunnen eten (dus 4 per tafel). Graag nog eventuele dieetwensen doorgeven. Zodra wij weten hoeveel mensen er meegaan kunnen we maaltijden doorgeven;
  4. mondkapjes verplicht bij binnenkomst van een restaurant of andere ruimten (ZELF meenemen), mondkapje is niet nodig tijdens de maaltijd.

Kosten (op de camping ter plekke te betalen):

• 1 motor + tent + 1 persoon = € 11 per nacht x 3 nachten

• 1 of 2 motoren + 1 tent + 2 personen = € 17,50 per nacht x 3 nachten

• kosten maaltijden nog te bespreken

• camper € 23,- per nacht x 3 nachten

Graag aanmelden voor 5 juli bij Rob en Annemarie.

2020 08 07 Kamperen Luxemburg