De Windvangers gebruikt cookies op haar website om het gebruiksgemak te verbeteren, het gebruik van de website te kunnen analyseren en een social media (Facebook) venster te kunnen tonen. Meer informatie kun je vinden in onze Privacy Veklaring via de button hieronder. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op de button 'Akkoord' te klikken toestemming voor het gebruik van cookies.

Zondag 24 mei - Toerrit Rondje IJsselmeer GEANNULEERD

 

Wim V.

 

We gaan op deze heerlijke voorjaarsdag een rondje IJsselmeer doen.

Lekker tegen de klok in gaan we via de NOP naar Sneek om daar de koffie te testen. Vanaf daar gaan we onderzoeken hoe we binnendoor de Afsluitdijk kunnen bereiken. Helaas zullen we daar niet zoveel bochten kunnen ontdekken, maar aan de overkant proberen we dat goed te maken.

In de kop van Noord Holland gaan we een kop soep of iets anders nuttigen zodat we daarna weer voldoende krachten hebben om de trip te vervolgen. Ook de motoren zullen we daar niet vergeten.

Uiteraard gaan we daarna ook weer lekkere Noord-Hollandse weggetjes opzoeken waarna we bij Enkhuizen de dijk op gaan om in Lelystad in het clubhuis nog een afzakkertje te pakken.

Een prachtige uitdaging die een echte Windvanger niet mag missen.

Het vertrek is om 9.00 uur, de koffie staat klaar om 8.30 uur.

 

2020 05 24 UIsselmeerrit