De Windvangers gebruikt cookies op haar website om het gebruiksgemak te verbeteren, het gebruik van de website te kunnen analyseren en een social media (Facebook) venster te kunnen tonen. Meer informatie kun je vinden in onze Privacy Veklaring via de button hieronder. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op de button 'Akkoord' te klikken toestemming voor het gebruik van cookies.

Zondag 27 oktober - Korte Snert & Soeprit met Roggebrood en Spek

 

Dennis Kwak

 

 

Wat zijn er weer veel mooie kilometers door binnen- en buitenland gereden! En nu alweer de laatste rit van het jaar.

Waar gaan we heen?

Ik wil toch weer onze mooie polder laten zien en heb er dus voor gekozen om eerst door oostelijk en een stukje zuidelijk Flevoland te rijden. Met haar uitgestrekte wegen maar vooral de mooie natuur ligt ze er bij in mooie herfstkleuren. De boeren zijn nog overal op het land bezig en tja …. ben toch een beetje gek op onze mooie provincie.

Ik wil de koffiestopgaan doen bij At Sea.

Daarna gaan we richting het oude land over mooie dijkjes en rijden een leuk stukje door de provincie Gelderland. De lunch is gepland midden in Hattem bij Grand café Banka.

   

We vervolgen onze weg over de Veluwe en dan weer richting de motorclub. De afgelegde afstand zal 232 km zijn.

 

Bij thuiskomst, eerst nog even opwarmen, douchen, verschonen en dergelijke en dan…………………Snert eten………………………

Ik hoop op een mooie opkomst en zie jullie graag zondag 27 oktober rond 8.30 uur. De koffie zal dan klaar staan en na de briefing rond 09.00 uur gaan we rijden.

 

2019 10 27 Snertrit