De Windvangers gebruikt cookies op haar website om het gebruiksgemak te verbeteren, het gebruik van de website te kunnen analyseren en een social media (Facebook) venster te kunnen tonen. Meer informatie kun je vinden in onze Privacy Veklaring via de button hieronder. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op de button 'Akkoord' te klikken toestemming voor het gebruik van cookies.

Zondag 13 oktober - Toerrit NNN

 

Ferry van de Coevering

 

Het wordt een mooie tocht door Friesland, Drenthe en de kop van Overijssel. Achter Emmeloord langs verlaten we de polder bij Kuinre, waarna we onze weg zoeken over mooie dijken en langs het Tjeukermeer. Vandaar gaat het richting Heerenveen waar we in de buurt van Mildam aan de koffie gaan.

Na de koffie rijden we door het mooie Oost Friesland waar we bij Wijnjewoude langzaam weer naar het zuiden afbuigen. Bij Appelscha komen we bij de Drents-Friesewolden en via mooie natuur verkennen we het Drents zandgebied waar we ook de lunch gebruiken.

Na de lunch rijden we via Ruinen en Koekange weer de IJsselvallei in. Nog genietend van de IJsselvallei rijden we bij Kampen weer de polder binnen.

Mooi weer is besteld en het vertrek is om 9.00 uur vanaf het clubhuis. Om 08.30 uur staat de koffie weer klaar.

Tot 13 oktober op de club!

Landschap Groningen