De Windvangers gebruikt cookies op haar website om het gebruiksgemak te verbeteren, het gebruik van de website te kunnen analyseren en een social media (Facebook) venster te kunnen tonen. Meer informatie kun je vinden in onze Privacy Veklaring via de button hieronder. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op de button 'Akkoord' te klikken toestemming voor het gebruik van cookies.

Zondag 24 maart - Openingsrit

 

René Flach

 

De eerste officiële rit van dit jaar brengt ons over de dijk van Lelystad naar Enkhuizen, vanaf daar volgen we de dijk langs diverse oude vissersdorpen aan het Markermeer naar Amsterdam waar we ook een tankstop hebben.

Als we Amsterdam weer verlaten gaan we via de oude vestingstad Naarden langs het Veluwemeer richting Huizen waar we even de Flevopolder in rijden, om deze bij Nijkerk weer te verlaten.

Rijdend langs het Veluwemeer komen we aan in Harderwijk om onze weg te vervolgen naar Elburg en Kampen om daar weer de Flevopolder in te rijden voor het laatste stukje langs het Ketelmeer naar ons clubhuis waar we nog gezellig een drankje kunnen nuttigen.

De route is 270 km lang

Het vertrek is om 09.00 uur vanaf het clubhuis en de koffie staat klaar om 08.30 uur.

 

 

2019 03 24 Openingsrit.jpg